88
Υλικά
- σαβαγιάρ 60 τμχ
- κρόκοι 3 τμχ
- ασπράδι 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- ασπράδι 3 τμχ
- μαρσάλα 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
- εσπρέσσο 350 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
Υλικά (για 50 - 60 μπισκότα savoiardi) 3 κρόκοι αυγών 3 ασπράδια αυγών 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική (για τους κρόκους) 40 γραμμάρια ζάχαρη άχνη (για τα ασπράδια) 1 βανίλια Υλικά (για κρέμα) 500 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε 3 κρόκοι αυγών 3 ασπράδια αυγών 1 σφηνάκι κρασί marsala (εναλλακτικά λικέρ amaretto) ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr