by admin

00126736

Το αγαπημένο μου καταπράσινο ριζότο με αβγό

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι ...

Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr

Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: αυγά, ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr