222
Υλικά
- σαλιγκάρια 35 τμχ
- μάραθος 1 ματσ.
- πατάτες 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.75 κούπα/ες
- σάλτσα ντομάτας 0.75 κούπα/ες
- κονκασέ 0.5 κουτί
Το πιο χαρακτηριστικό σαρακοστιανό κρητικό πιάτο! Για την πρώτη νηστίσιμη ανάρτηση της φετινής Σαρακοστής διάλεξα το πιο νόστιμο, το πιο αρωματικό γιαχνί της εποχής. Και σκέτο γιαχνάκι το λέμε στα μέρη μας. Άμα πεις ότι «ένα γιαχνάκι θα κάμω σήμερο» χωρίς άλλη διευκρίνιση, αυτό θα καταλάβουμε, με ή χωρίς χοχλιούς.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr