by admin

Το γιαχνάκι:  γιαχνερά χόρτα με πατάτες και με ή χωρίς χοχλιούς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το πιο χαρακτηριστικό σαρακοστιανό κρητικό πιάτο! Για την πρώτη νηστίσιμη ανάρτηση της φετινής Σαρακοστής διάλεξα το πιο νόστιμο, το πιο αρωματικό  γιαχνί της εποχής. Και σκέτο γιαχνάκι το λέμε στα μέρη μας. Άμα πεις ότι «ένα γιαχνάκι θα κάμω σήμερο» χωρίς άλλη διευκρίνιση, αυτό θα καταλάβουμε, με ή χωρίς χοχλιούς.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr