63
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- καρύδια 1 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 1 φλ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- βούτυρο γάλακτος 250 γρ
- ελαιόλαδο 250 γρ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- κανέλα 1 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 0.25 φλ
- ζάχαρη 5.5 φλ
- χυμός λεμονιού 3 σταγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μέλι 1 κγ
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το σκεπάζετε !!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com