100
Υλικά
- τσουρέκι 4 φέτ
- νερό 90 ml
- μαγιά νωπή 75 γρ
- αλεύρι για τσουρέκια 900 γρ
- βούτυρο γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 225 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 250 ml
- αλάτι 1 κγ
- μαχλέπι 4 γρ
- κακουλέ 5 κόκκοι
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κγ
Μετά απο προσπάθειες και αρκετή μελέτη απο το διαδίκτυο, αλλά και ανάκριση στον φούρναρη της γειτονιάς, κατάφερα να κάνω τσουρέκια σαν αγοραστά. Με τα κορδόνια τους και την λαστιχωτή υφή και χωρίς ζύμωμα στο χέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com