84
Όταν ξεφορμάραμε το πρώτο τυρόψωμο ήταν ακόμα καυτό. Δεν άντεξα να περιμένω πάνω από δέκα λεπτά και έκοψα μια παχιά φέτα με το μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού, όσο άχνιζε και μου έκαιγε τα δάχτυλα. Έφαγα μία μεγάλη μπουκιά από τη γωνία και κατάλαβα αμέσως ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ψωμί. Κάτι ανάμεσα σε brioche και κέικ, το ψωμί μου έχει μία τραγανή χρυσοκόκκινη λεπτή κόρα και μία ψίχα αφράτη μαλακή, σχεδόν βελούδινη που εναλλάσεται με λιωμένα τυριά και την φρεσκάδα του ψιλοκομμένου μαϊντανού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com