Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 τμχ
- αλεύρι 2 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
- θυμάρι 2 κσ
Το μενού της 25ης Μαρτίου είναι συνυφασμένο με τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά. Επειδή μας αρέσουν οι παραλλαγές σκεφτηκαμε έξυπνες και εύκολες ιδέες για να κάνετε τα παιδιά να «δουν» με ένα άλλο μάτι αυτά τα δύο εδέσματα. Δοκιμάστε τις και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!Μπακαλιαρομπουκίτσες με θυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr