66
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 0.67 φλ
- καστανό ρύζι 0.33 φλ
- λευκό κρασί 200 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- τυρί κρέμα 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντοματάκια βελανίδια 12 τμχ
... Εεεε, λοιπόν, σήμερα σας έχω ένα παράξενο ριζότο που ανήκει και στις δύο κατηγορίες...) δύο είδη ρυζιού που θεωρητικά έχουν 5 λεπτά διαφορά στον χρόνο μαγειρέματος (μια χαρά έγιναν με 16 λεπτά μαγείρεμα...Comfort γιατί έγινε ένα ριζότο με φίνα χαρακτηριστικά και εκλεπτυσμένη γεύση αλλά "γεμάτο" νοστιμιά...Αν, λοιπόν, δεν αρχίσατε να μονολογείτε... "τί σαχλαμάρες... να μπερδέψουμε δύο είδη ρυζιού" και τα τοιαύτα, ελάτε να δείτε τί έκανα... και δεν θα το μετανιώσετε...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com