141
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κάρδαμο 1 κγ
- ροδόνερο 50 ml
- βανίλια 1 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 250 γρ
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) 1 εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες 250ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο 50ml ροδόνερο 1 βανίλια 250 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ωμή χοντροκομμένο λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής λιωμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr