Υλικά
- μοσχάρι 700 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- ντομάτα 3 τμχ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- κριθαράκι 250 γρ
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε το συγκεκριμένο ποστ είναι για όσους δεν έχουν “οικογενειακή συνταγή” όπως εγώ. Και είναι παράδοξο που δεν έχω, μιας τo γουβέτσι μαζί με τα γεμιστά μου θυμίζουν όσο τίποτε άλλο το καλοκαίρι.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu