108
Υλικά
- κουνουπίδι 1 τμχ
- αντσούγιες 6 τμχ
- μετσοβόνε 150 γρ
- καπνιστό τυρί 150 γρ
- κάρυ 1.5 κγ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
Το κουνουπίδι θεωρείται ένα χορταρικό σχετικά υποτιμημένο.Εάν θέλετε και τη δική μου, ταπεινή, άποψη, το “σχετικά” είναι …σχήμα λόγου. Αυτή η ανυπόφορη μυρωδιά του και η χωρίς κανένα ιδιαίτερο τόνο γεύση του, το κάνουν –πάντα κατά την άποψή μου– ένα από τα λιγότερο επιθυμητά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνω κατά καιρούς να βρω τρόπους να το φέρω στο τραπέζι μας, είναι τόσες και τόσες οι ευεργετικές του ιδιότητες που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να τις αγνοήσουμε
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com