by admin

ΤΟ ΣΑΡΑΓΛΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου)
250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο
 
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
 
400 γρ. καρύδια
2 κ. γλ. κανέλα
1 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 βανίλια
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
 
600 γρ. ζάχαρη
350 ml νερό
1 ξύλο κανέλας
1 φλούδα λεμονιού
3 κ. σούπας μέλι
 
3 κ. σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού
 
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σαραγλί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-sofia.gr