70
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ντομάτα 1 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- τσίλι 2 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- ζάχαρη καρύδας 2 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- τζίντζερ 2 κγ
- σέλερι 0.25 φλ
- καρότο 1 τμχ
- μαύρο πιπέρι 12 κόκκοι
- αλάτι 0.5 κγ
- τοματοπελτές 1.5 κσ
- ζελατίνη 2 φακ
Το πιάτο αυτό είναι ένα αρωματικό ζελέ από φρέσκιες τομάτες, γεμισμένο με αυγό βραστό και γαρνιρισμένο με πάστα αντζούγιας και κάππαρη, σερβιρισμένο πάνω σε φρέσκια, πιπεράτη ρόκα. Μην σας τρομάζει η πάστα αντζούγιας, ταιριάζει πολύ, ιδιαίτερα με το αυγό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr