79
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- λικέρ μήλο 50 γρ
- κονιάκ 50 γρ
- κουβερτούρα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 0.33 φλ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κουβερτούρα λευκή -
- ινδοκάρυδο -
- ζάχαρη άχνη -
Tο αγαπημένο μας χριστουγεννιάτικο γλυκάκι... Αν ακούτε και θεωρείτε τον κορμό ως ένα δύσκολο γλυκό,η συνταγή αυτή θα σας αλλάξει γνώμη....ξεκινάτε παραμονή απόγευμα και το βραδάκι το γλυκό σας είναι έτοιμο να το παρουσιάσετε,την επόμενη ημέρα, στο εορταστικό τραπέζι....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com