176
Υλικά
- φιλέτο τόνου 500 γρ
- ούζο 80 ml
- ελαιόλαδο 10 ml
- ελαιόλαδο 80 ml
- χυμός λεμονιού 40 ml
- σόγια 5 ml
- μάραθος 1 κσ
- άνηθος 1 κγ
Ο φρέσκος τόνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτό ψάρι. Το ρυθμιστικό πλαίσιο αλιείας του προκειμένου να διατηρηθούν οι πληθυσμοί... Χαρακτηριστικά του πιάτου:
Πανεύκολο πιάτο αν αυτοσυγκρατηθείτε να μην το αφήσετε να παραψηθεί γιατί μετά δεν τρώγεται. Λίγη προσοχή στο φλαμπάρισμα αν το κάνετε πρώτη φορά και κατά τα άλλα όλα είναι απλά....
Πανεύκολο πιάτο αν αυτοσυγκρατηθείτε να μην το αφήσετε να παραψηθεί γιατί μετά δεν τρώγεται. Λίγη προσοχή στο φλαμπάρισμα αν το κάνετε πρώτη φορά και κατά τα άλλα όλα είναι απλά....
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr