by admin

Τόνος ψητός, φλαμπέ με ούζο, σε βινεγκρέτ μάραθου

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο φρέσκος τόνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτό ψάρι. Το ρυθμιστικό πλαίσιο αλιείας του προκειμένου να διατηρηθούν οι πληθυσμοί... Χαρακτηριστικά του πιάτου:
Πανεύκολο πιάτο αν αυτοσυγκρατηθείτε να μην το αφήσετε να παραψηθεί γιατί μετά δεν τρώγεται. Λίγη προσοχή στο φλαμπάρισμα αν το κάνετε πρώτη φορά και κατά τα άλλα όλα είναι απλά....
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr