115
Υλικά
- σπανάκι 150 γρ
- αγγούρι 0.5 τμχ
- πράσινες ελιές 6 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 3 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ντοματίνια 8 τμχ
- τόνος 240 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαγιονέζα 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά συνταγής
150γρ. σπανάκι (αφού καθαριστεί)
½ αγγούρι κομμένο σε φέτες
6 ελιές πράσινες κομμένες σε φέτες
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φέτες
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα
8 τοματίνια
240γρ. τόνος κονσέρβας
για τη σως
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
½ λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr