48
Υλικά
- πένες 300 γρ
- τόνος 200 γρ
- ντοματίνια 250 γρ
- μαϊντανός 5 κσ
- μαύρες ελιές 15 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κάπαρη 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- βασιλικός 4 κσ
Απλούστερη ή πλούσια, η δροσερή, μεσογειακή τονοσαλάτα με πένες ολικής άλεσης είναι το πιο νόστιμο, πολύχρωμο πιάτο ζυμαρικών για το καλοκαιρινό τραπέζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com