173
Όταν είδα πως και ο Luca Montersino έχει βάλει την δικιά του προσωπική πινελιά στο παραδοσιακό αυτό γλυκό, είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και αυτήν! Η συνταγή εμπεριέχεται στο βιβλίο του Peccati al cioccolato και η διαφορά της είναι ότι ο maestro χρησιμοποιεί κακάο αντί για σοκολάτα, χωρίς όμως να γίνεται καμία έκπτωση στην γεύση του γλυκού! Ωραία λεπτομέρεια και τα αμύγδαλα φιλέ στην επιφάνεια, στη οποία δίνει πιο ελκυστική όψη, περνώντας την με ένα στρώμα γλάσου ουδέτερης ζελατίνης.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com