67
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- καρότο 300 γρ
- αμύγδαλα 300 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- λικέρ κεράσι 50 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαρμελάδα βερίκοκο 40 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
Υλικά
5 κρόκοι αυγών
5 ασπράδια αυγών
300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. καρότα, τριμμένα
300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
100 γρ. κορν φλάουρ
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα γαρίφαλο
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. κιρς (απόσταγμα από κεράσια) ή λικέρ της αρεσκείας μας
ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
Γλάσο
40 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
80 γρ. άχνη ζάχαρη
χυμός από 1 λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr