79
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αμύγδαλα 55 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλεύρι 40 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- εκχύλισμα αμυγδάλου 2 σταγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- σοκολάτα κουβερτούρα 120 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- καλούα 2 κγ
- λικέρ κανέλας 2 κγ
- λικέρ πορτοκάλι 2 κγ
- λευκή σοκολάτα 60 γρ
Υλικά
της συνταγής μας
της συνταγής μας
Bάση
brownie
300 γρ. κουβερτούρα 52%
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία
περιβάλλοντος
200 γρ. ζάχαρη καστανή
4 αυγά ξεχωριστά χτυπημένα
55 γρ. αμυγδαλόψιχα με την φλούδα
αλεσμένη σαν σιμιγδάλι με 1 κ.γλ. ζάχαρη
40 γρ. αλεύρι γ.χρ.
1 1/2 κ.γλ. μπέικιν
2 σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Γλάσσο
120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 52%
70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία
περιβάλλοντος
2 κ.γλ. λικέρ kahlua ή κανέλας ή πορτοκάλι
60 γρ. σοκολάτα λευκή τριμμένη για
πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com