61
Υλικά
- μαργαρίνη 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 315 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 180 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κγ
- φράουλες 20 τμχ
- λεμόνι 0.25 τμχ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- λεμόνι 0.25 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- φράουλες 20 τμχ
Γλυκές φράουλες, αφράτο κέικ, δροσερό φρόστινγκ και φύγαμε! Είδα πρώτη φορά αυτήν την συνταγή στο αγαπημένο Anne’s cake party παρμένη από την Pastaflora και μόλις τη δοκίμασα, με κάποιες μετατροπές, ως συνήθως, έκανε θραύση, ρωτήστε και τους φίλους μου, ή καλύτερα τους δικούς σας μόλις τους το σερβίρετε. Η τσαχπινιά βρίσκεται στις κρυμμένες φράουλες ...
Διάβασε τη συνταγή στο sforsummer.wordpress.com