59
Υλικά
- φαρίνα 250 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- γάλα 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- ζελέ φράουλας 0.5 φακ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φράουλες 150 γρ
- φαρίνα 250 γρ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- μαργαρίνη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 0.5 φλ
- κρέμα βανίλια 0.5 φακ
- μόρφατ 1 τμχ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
Πανεύκολη, νόστιμη και πολύ εμφανίσιμη τούρτα (με δύο διαφορετικά κέικ -παντεσπάνι) για το Πάσχα και όχι μόνο!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr