68
Υλικά
- ηλιέλαιο 330 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 6 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- αλεύρι 420 γρ
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- αλάτι 2 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- καρότο 450 γρ
- καρύδια 1 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- πεκάν 1 φλ
- κανέλα 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- τυρί κρέμα 400 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 400 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
Με φρέσκο τριμμένα καρότα, με εξαιρετική υγρασία, γεύση μπαχαρικών και μια δροσιστική επικάλυψη κρέμας τυριού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.miamiam.gr