395
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- αλεύρι 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 30 γρ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια 1 φακ
- κρέμα στιγμής 1 φακ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
Υλικά: Παντεσπάνι 5 αβγά 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό 1 βανίλια 1/2 χυμό λεμονιού Καραμέλα 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια 1 φακελάκι κρέμα στιγμής Γιώτης καραμέλα 200 γρ.κρέμα γάλακτος 250 γρ.γάλα φρέσκο 1 καραμελωμένα ζαχαρούχο(χρειαζόμαστε το μισό)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com