102
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαργαρίνη 125 γρ
- αμύγδαλα 80 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- αλάτι -
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- λευκή σοκολάτα 300 γρ
- τυρί κρέμα 700 γρ
- κανέλα 1 κσ
- φράουλες 150 γρ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά Για τη βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. ζάχαρη 1 αυγό 125γρ. μαργαρίνη 80Υρ• τριμμένη αμυγδαλόψιχα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο Λίγο αλάτι 1 κουταλάκι μπέικιν πάονντερ 1 βανίλια Για την κρέμα 300yρ. λεύκη σαλάτα 700 γρ. τυρί κρέμα 1 κουταλιά κανέλα Για την διακόσμηση 150γρ φράουλες Λίγη ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com