92
Υλικά
- ασπράδι 3 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- παγωτό φράουλα 1 συσκ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- φράουλες 500 γρ
- βανίλια 1 τμχ
3 ασπράδια 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη άχνη 2 πρέζες αλάτι 1 συσκευασία παγωτό φράουλα 900ml λίγη άχνη για το σερβίρισμα Για τη σάλτσα φράουλα 5 γεμάτες κ.σ. ζάχαρη 5 κ.σ. χυμός από κόκκινα φρούτα 2 κ.σ. κορν φλάουρ 500 γρ. κατεψυγμένες φράουλες 1 μπαστούνι βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr