76
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 11 κσ
- φαρίνα 8 κσ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- μόρφατ 1 τμχ
- μερέντα 4 κσ
- καφές 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- κακάο 1 κσ
- κουβερτούρα 250 γρ
- γάλα 6 κσ
- κονιάκ 3 κσ
Υλικά για την κρέμα Μερέντας 1 ζαχαρούχο γάλα κρύο 1 τενεκεδάκι μόρφατ κρύο 4 κουτ.σούπας .Μερέντα και λίγο επιπλέον Μερέντα για να αλείψετε τα παντεσπάνια. Υλικά για το σιρόπι 2 φλυτζάνια του καφέ νερό 1 κουτ .γλυκού .νές καφέ 1 κουτ .σούπας.ζάχαρη 1 κουτ .σούπας.κακάο ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com