82
Υλικά
- μαργαρίνη 225 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 425 γρ
- ασπράδι 5 τμχ
- βανίλιες 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 4 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γάλα 355 ml
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- τυρί κρέμα 500 γρ
- μόρφατ 400 γρ
- κονιάκ 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια 2 βανίλιες 4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. αλάτι 355 ml γάλα χρώματα ζαχαροπλαστικής σε υγρή μορφή(κόκκινο,κίτρινο,μπλε) Για την κρέμα : 500 γρ. τυρί κρέμα 400 γρ. morfat 1 κ.σ. κονιάκ 1 βανίλια 1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη ξύσμα από 1 λεμόνι Δοσολογίες για τα χρώματα : ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr