72
Υλικά
- μαργαρίνη 150 γρ
- κακάο 4 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- πτι μπερ 1 πκτ
- κονιάκ 2 κσ
- φουντούκι 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 700 γρ
- πραλίνα 400 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- φυστικοβούτυρο 100 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
150 γρ. μαργαρίνη 4 κ.σ κακάο 200 γρ. ζαχαρούχο 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 2 κ.σ. κονιάκ 100 γρ. φουντούκια 100 γρ. ζάχαρη Για το παγωτό 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη 400 γρ. πραλίνα 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα 100 γρ. φυστικοβούτυρο 150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr