76
Υλικά
- αμύγδαλα 125 γρ
- φουντούκι 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
- βύσσινο 600 γρ
- κονιάκ 100 ml
- γαρύφαλλο 3 τμχ
Μια φανταστική και εύκολη συνταγή από τον άρχοντα της ζαχαροπλαστικής Παρλιάρο. Μια τούρτα όλο σοκολάτα με πολλά βύσσινα και σοκολατένιο παντεσπάνι-μπισκότο ...τέλειο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr