90
Υλικά
- φαρίνα 150 γρ
- κακάο 50 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλια 1.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 4 κσ
- κονιάκ 4 κσ
- κουβερτούρα λευκή 360 γρ
- κρέμα γάλακτος 180 γρ
- αμύγδαλα 0.5 κούπα/ες
- σοκολάτα γάλακτος 200 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 220 τμχ
- κουβερτούρα 100 γρ
Υλικά της συνταγής μας Για το σοκολατένιο παντεσπάνι 150 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν) 50 γρ. κακάο 200 γρ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.γλ. μπέικιν 4 αυγά (200 γρ.) σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 κ.γλ. βανίλια 1 πρέζα αλάτι Σιρόπι 200 γρ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. νερό 4 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι ή κονιάκ Κρέμα λευκής σοκολάτας 360 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας( 2 συσκ/σίες nestle ) 180 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 1/2 κούπα αμύγδαλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com