73
Υλικά
- σοκολάτα 160 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- σοκολάτα γάλακτος 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
160 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο ψιλοκομμένη 2 κ.σ. κονιάκ 6 αβγά χωρισμένα μεγάλα και σε θερμοκρασία δωματίου 180 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ υγρή βανίλια Επικάλυψη 120 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη και κρύα (όχι ζεστή) 300ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ κρύα λίγο βούτυρο για την φόρμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr