86
Τώρα πια διαθέτω μπόλικο δυνατό
προζύμι που με έβαλε σε σκέψεις: τι άλλο μπορώ να κάνω με αυτό? Ήταν πολύ απλή και αποφάσισα να την φέρω στα μέτρα μου. Πρώτα πρώτα χρησιμοποίησα ελαιόλαδο αντί για
βούτυρο. Μετά άλλαξα το αλεύρι, γιατί δεν είχα αλεύρι ολικής άλεσης και χρησιμοποίησα αλεύρι σκληρό για
ψωμί. Επειδή έβαλα άσπρο αλεύρι, δεν έβαλα μέλι, επίσης δεν χρησιμοποίησα μαγειρική σόδα, γιατί σε τόσο
λίγο αλεύρι είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν αισθητή… Συμπλήρωσα αρωματικά βότανα.
προζύμι που με έβαλε σε σκέψεις: τι άλλο μπορώ να κάνω με αυτό? Ήταν πολύ απλή και αποφάσισα να την φέρω στα μέτρα μου. Πρώτα πρώτα χρησιμοποίησα ελαιόλαδο αντί για
βούτυρο. Μετά άλλαξα το αλεύρι, γιατί δεν είχα αλεύρι ολικής άλεσης και χρησιμοποίησα αλεύρι σκληρό για
ψωμί. Επειδή έβαλα άσπρο αλεύρι, δεν έβαλα μέλι, επίσης δεν χρησιμοποίησα μαγειρική σόδα, γιατί σε τόσο
λίγο αλεύρι είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν αισθητή… Συμπλήρωσα αρωματικά βότανα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com