Υλικά
- ζάχαρη 250 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- μαγειρική σόδα 0.75 κγ
- κονιάκ 50 ml
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.75 κγ
Για σήμερα έχουμε αυτά τα μοναδικά κουλουράκια λαδιού ή αλλιώς λαδοκούλουρα με χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού. Τα κάνω σε εβδομαδιαία βάση αφού τρώγονται μετά μανίας! 250 γρ ζάχαρη 200 ml ελαιόλαδο 200 ml χυμό πορτοκαλιού 3/4 κουταλάκι σόδα 50 ml κονιάκ 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 800 γρ αλεύρι γ 3/4 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ Σουσάμι Εκτέλεση Αρχικά διαλύουμε την ζάχαρη στο λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.xrysessyntages.gr