138
Υλικά
- λάδι 3 ποτ κρασ
- ζάχαρη 2 ποτ κρασ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μαγειρική σόδα 1 κφτ κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- σουσάμι 300 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- λικέρ λεμόνι 1 σφην
Yλικά 3 κρασοπότηρα λάδι 2 κρασοπότηρα ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι 1 κοφτό κ.γ. σόδα 1 μπέικη 1κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρίφαλο 300γρμ. σησάμι άσπρο 1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1σφηνάκι λικέρ λεμόνι...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com