65
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 450 γρ
- αλεύρι μαλακό 450 γρ
- ελαιόλαδο 150 ml
- αλάτι 1 κγ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- λάδι 1 κσ
Σήμερα δεν φτιάχνουμε ολόκληρη την πίτα αλλά εξειδικευόμαστε μονάχα στο φύλλο της, το οποίο κάνει για οποιαδήποτε γέμιση θες. Σου δίνω τη βασική ζύμη και εσύ αρχίζεις να το δοκιμάζεις σε τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κιμαδόπιτες, πρασόπιτες και ότι άλλο προτιμάς. Οκ, εσύ μπορείς να διαλέξεις μια λίγο καλύτερη της τάξεων των 30-50 ευρώ που όμως θα κρατήσει μια ζωή ολόκληρη, σε διαβεβαιώ και θα βγάλει τα λεφτά της πολλαπλάσια.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com