82
Υλικά
- τραχανάς 180 γρ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- μανιτάρια ξερά 20 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- βούτυρο 1 κσ
- λευκό κρασί 1 σφην
- κολοκυθόσποροι 2 κσ
- ras el hanout -
- χοντρό αλάτι 1 κγ
- τυρί φέτα -
- πιπέρι -
Με τραχανά έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές της υπαίθρου μιας και ήταν εύκολο να τον παρασκευάσουν με υλικά από τα κτήματα τους και τα ζωντανά τους. Ως σούπα καταναλωνόταν πολλές φορές για πρωινό. Προστίθεται επίσης σε πίτες και μαγειρεύεται με κρέατα. Σήμερα θα φτιάξουμε μια σούπα απλή με μια διαφορετική ματιά.Τραχανόσουπα γαρνιρισμένη με τυρί φέτα άγρια μανιτάρια και κολοκυθόσπορους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com