68
Υλικά
- τραχανάς γλυκός 120 γρ
- ελαιόλαδο -
- κρεμμύδια 30 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- λευκό κρασί 20 ml
- παρμεζάνα 30 γρ
- γραβιέρα 30 γρ
- τυρί 30 γρ
- μαργαρίνη 30 γρ
- κατίκι 30 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 250 γρ
- portobello 250 γρ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Φτιάχνουμε τραχανά με την μέθοδο του ριζότο. Η συνταγή είναι του Σεφ Δημήτρη Παμπόρη και παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr