85
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- κρέμα στιγμής 2 φακ
- γάλα 3.5 κούπα/ες
- βιτάμ 4 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αμύγδαλα 150 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 150 γρ
Είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε τα αγαπημένα τρίγωνα Θεσσαλονίκης και είναι και πολύ νόστιμα. Υλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας 2 φάκελα κρέμες στιγμής 3 1/2 κούπες γάλα 4 κ. σ. βιτάμ για το άλειμμα των φύλων Για το σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη, 2/3 της κούπας νερό και 150 γμρ. τριμμένο αμύγδαλο ή αμύγδαλο φιλέ για την κρέμα στο τέλος Λιώνουμε το βιτάμ και αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com