98
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- φέτα 350 γρ
- ξινομυζήθρα 200 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- μέλι -
- σουσάμι -
Όταν οι έλληνες της Μ. Ασίας πέρασαν στη Μυτιλήνη, έφεραν μαζί τους όλη την τέχνη και τη μαστοριά της δικής τους, ξεχωριστής κουζίνας. Μια από αυτές τις συνταγές, η οποία φτιάχνεται μέχρι και σήμερα, είναι οι γκιουζλεμέδες...Δοκιμάστε να φτιάξετε τα τριγωνάρια-γκιουζλεμέδες με τα εκπληκτικά τυριά της Λέσβου. Θα σας μείνουν αξέχαστα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr