89
σοκολάτα 55 Κάθε Χριστούγεννα φτιάχνω τουλάχιστον τρία είδη σπιτικά σοκολατάκια-τρουφάκια, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη σοκολάτα 70% και διαφορετικούς κάθε φορά ξηρούς καρπούς. Καρύδια τριμμένα, αμύγδαλα ή αποξηραμένο Ινδοκάρυδο αναμεμειγμένα με ζαχαρούχο γάλα γίνονται ένα εξαιρετικό μείγμα για να το επικαλύψει η σοκολάτα...Προσωπική μου άποψη είναι ότι το αμύγδαλο ταιριάζει πάρα πολύ με τη σοκολάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com