77
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κακάο 3 κσ
- μπισκότα μιράντα 1.5 πκτ
- κονιάκ 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
Υλικά 250γρ μαργαρίνη λιωμένη 1 ζαχαρούχο 3 κ.σ κακάο 1-1 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα (χοντροτριμμένα στο μούλτι) 1 σφηνάκι κονιάκ η αμάρετο Κακάο, τρούφα, ζάχαρη άχνη, ξηρούς καρπούς για ρολάρισμα η Μερέντα για γαρνίρισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com