68
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ρούμι 1 σφην
- κουαντρό 1 σφην
- μανταρίνια 4 κσ
- πτι μπερ 5 κσ
- φρυγανιά 5 κσ
- μέλι 1 κσ
- κακάο 200 γρ
Τα Τρουφάκια είναι ένα κλασικό κέρασμα, απόλυτα εορταστικό, που αρέσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Όταν όμως έχουν γέμιση γκανάς, που είναι αρωματισμένη με φλοίδες, μανταρινιού, τότε περνούν σε άλλη γευστική διάσταση! Το κακάο συμβαδίζει απόλυτα γευστικά με την κουβερτούρα. Όμως μπορεί να
χρησιμοποιηθεί και άλλη επικάλυψη, όπως Ινδοκάρυδο, χρωματιστή τρούφα ή
αλεσμένοι ξηροί καρποί. Η επιλογή δική σας!
χρησιμοποιηθεί και άλλη επικάλυψη, όπως Ινδοκάρυδο, χρωματιστή τρούφα ή
αλεσμένοι ξηροί καρποί. Η επιλογή δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com