by admin

Τρούφες Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για το παντεσπάνι 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 20 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ βούτυρο αγελάδας, λιωμένο, για το ταψί Για την γκανάς 130 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 130 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. ρούμι, μαύρο ή κονιάκ 10 γρ. κακάο 100 γρ. τρούφα για επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: τρουφάκια σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr