497
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180 γρ
- κακάο 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 130 γρ
- κουβερτούρα 130 γρ
- ρούμι 100 γρ
- κονιάκ 100 γρ
- κακάο 10 γρ
- τρούφα σοκολάτας 100 γρ
Για το παντεσπάνι 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 20 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ βούτυρο αγελάδας, λιωμένο, για το ταψί Για την γκανάς 130 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 130 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. ρούμι, μαύρο ή κονιάκ 10 γρ. κακάο 100 γρ. τρούφα για επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr