47
Υλικά
- μανταρίνια 6 τμχ
- αμύγδαλα 3 φλ
- ζάχαρη 3 φλ
- χυμός μανταρινιού 1 φλ
- κουβερτούρα 60 γρ
- κουβερτούρα 90 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
Υλικά Μανταρίνια 6 τεμ. Αμύγδαλα ασπρισμένα 3 φλυτζάνια του τσαγιού Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 φλυτζάνια του τσαγιού Χυμός μανταρινιού 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κουβερτούρα 60 γρ Για την σάλτσα σοκολάτας Κουβερτούρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr