41
Υλικά
- σπανάκι 2 κιλ
- σέσκουλα 2 κιλ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- καυτερό πιπέρι 1 κφτ κγ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- άνηθος 2 κλων
Αυτή η συνταγή είναι για τους λάτρεις των καυτερών. Καίει κι όταν λέμε καίει, εννοούμε ότι καίει πραγματικά! Προσοχή στο πιπέρι λοιπόν όσοι δεν αντέχετε. Εμένα μου άρεσε πολύ κι όσο κι αν καιγόμουν συνέχιζα ακάθεκτη! Ψωμάκι φρέσκο από δίπλα για να σώζεστε από το κάψιμο (το ψωμί σώζει και ουχί το νερό στα καυτερά)!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com