by admin

Τσιγαριαστά χόρτα με ξύγαλο  ( κρεμώδες τυρί  Σητείας) και αγουρέλαιο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υπόξινο και ελάχιστα  αλμυρό, είναι από τα προϊόντα που δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως ιδιαίτερα αν συνοδεύεται με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμάκι. Επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όπου χρησιμοποιείται ένα καλό στραγγιστό γιαούρτι, σήμερα σας το παρουσιάζω ως συνοδευτικό του αγαπημένου μου υλικού εποχής, των τσιγαριαστών χόρτων. Με λίγο δε αγουρέλαιο και ανθό αλατιού τολμώ να πω ότι το πιάτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί gourmet!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr