69
Υλικά
- άγρια χόρτα 0.5 κιλ
- μάραθος 1 ματσ.
- πράσα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξύγαλο 200 γρ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
Υπόξινο και ελάχιστα αλμυρό, είναι από τα προϊόντα που δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως ιδιαίτερα αν συνοδεύεται με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμάκι. Επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όπου χρησιμοποιείται ένα καλό στραγγιστό γιαούρτι, σήμερα σας το παρουσιάζω ως συνοδευτικό του αγαπημένου μου υλικού εποχής, των τσιγαριαστών χόρτων. Με λίγο δε αγουρέλαιο και ανθό αλατιού τολμώ να πω ότι το πιάτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί gourmet!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr