143
Υλικά
Τσιπούρες παχουλές και νόστιμες, με ασημένια όψη, γεμίζουν το πιάτο μας και χορταίνει το στομάχι μας.Απλά υλικά, όπως λαδολέμονο, ρίγανη και λίγο σκόρδο, αρκούν για ένα εύγευστο, ελαφρύ πιάτο. Η παγωμένη μπύρα ή ένα παγωμένο, λευκό, ξηρό κρασί τους πάει πολύ.Όσοι έχουν ενδοιασμούς στην κατανάλωση ψαρικών, καιρός να συμφιλιωθούν μαζί τους και να κάνουν μια δοκιμή.Συνοδεύονται, με βραστή σαλάτα νόστιμων βλίτων ή άλλων χορταρικών.Καλή όρεξη!εργασία: 30′χρόνος: 1h:15′πολύ εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es