72
Ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μαγειρέψουμε τα ψάρια είναι να τα τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο. Όλες οι γεύσεις μένουν μέσα στο περιτύλιγμα και διαποτίζουν τη σάρκα των ψαριών κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιούμε απλά υλικά και πολύ φρέσκο ψάρι για καλύτερα αποτελέσματα. Η συνταγή απαιτεί πολύ λίγα υλικά, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις γεύσεις. Οι τσιπούρες είναι νόστιμο ψάρι, αρκετά μεγάλο και με πολλή σάρκα, ό,τι πρέπει για το φούρνο. Παραγεμισμένες με μαϊντανό, σκόρδο και ελιές. Τα τοματίνια δίνουν χρώμα και επί πλέον νοστιμιά. Ένα πιάτο Low Carb/ Χαμηλών Υδατανθράκων, κατάλληλο και για όσες/ όσους προτιμούν...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es