75
Υλικά
- δημητριακά 120 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κουβερτούρα λευκή 80 γρ
- batida 50 ml
- ζελατίνη 3 φύλλα
- ινδοκάρυδο 2 κσ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
Είναι ένα πολύ εύκολο γλυκάκι, χωρίς ψήσιμο, το οποίο προέκυψε λίγο από ιδέες από το διαδίκτυο και λίγο από αυτοσχεδιασμό, έχοντας στο νού μου να χρησιμοποιήσω άμεσα τόσο το μασκαρπόνε, που πλησίαζε στην ημερομηνία λήξης του, όσο και τα choco rice pops που περίμεναν υπομονετικά στο ντουλάπι μου. Η κρέμα του αφράτη και ανάλαφρη (σε καμμιά περίπτωση όμως light) συνδυάζεται με την τραγανή σοκολατένια βάση και την βελούδινη, άκρως σοκολατένια γκανάς.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com